Voorschool

De voorschool is gehuisvest in, en onderdeel van kindcentrum ‘de Bron’. We vinden het belangrijk dat uw peuter, in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar, het naar zijn zin heeft. Want dan kan hij/zij zich spelenderwijs ontwikkelen! Spel staat voorop. We gebruiken daarvoor het programma Puk & Ko. Dit programma bereidt de peuters op een leuke, speelse en leerzame manier voor op de basisschool. Een voorschoolgroep is drie dagdelen geopend, totaal 10 uur per week. Leidsters en leerkrachten werken in de voorschool nauw met elkaar samen. Dankzij de voorschool wordt de stap naar de basisschool voor kinderen nog gemakkelijker en natuurlijker.

Wij zijn de volgende dagdelen geopend:

Groep 1:

·         Dinsdagmorgen van 8.00 tot 12.00 uur

·         Woensdagmorgen van 8.00 tot 12.00 uur

·         Donderdagmiddag van 12.15 tot 14.15 uur

Groep 2:

·         Maandagmorgen van 8.00 tot 12.00 uur

·         Donderdagmorgen van 8.00 tot 12.00 uur

·         Dinsdagmiddag van 12.15 tot 14.15 uur

De peutergroepen bestaan uit 14 peuters, op de groepen zijn twee vast leidsters aanwezig wat voor peuters een veilig en vertrouwd gevoel is. U bent van harte welkom om een keer te komen kijken. Ook geven we u dan graag verdere informatie!