Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Wet Primair Onderwijs

In de wet Primair Onderwijs artikel 8 staat welke vakken de kinderen moeten leren. Bij elk vak zijn kerndoelen en referentiekaders aangegeven. Hierin staat wat kinderen gedurende hun basisschooltijd moeten leren. Elke school in Nederland moet hieraan voldoen. Door onze manier van werken, voldoen wij hier ruimschoots aan. De leerkracht zorgt ervoor dat alle leerstof wordt behandeld. Aan het eind van de basisschool hebben alle kinderen de verplichte leerstof gehad. Meer informatie hierover staat op: www.slo.nl/primair/kerndoelen.

 

De overheid richt haar speerpunten op taal, lezen en rekenen. Wij onderstrepen dit belang en stimuleren kinderen te presteren. Het is een onderdeel van onze missie: Elke dag weer: leren, zorg en sfeer! We vullen dit aan met onze pedagogische doelstellingen, want opvoeden en onderwijs kun je niet los van elkaar zien.

                               

Kindcentrum ‘de Bron’ is een samenwerking van basisschool c.b. ‘de Bron’ van Viviani, Vivikids (kinderopvang en bso) en van Stichting Peuterwerk (voorschool). Samen vormen we een hecht team van professionals, specialisten, ondersteuners. We bieden een doorgaande ontwikkel- en leerlijn tussen onderwijs en opvang. In het centrum komen al onze afzonderlijke specialismen samen onder één dak en in één aanpak op maat. 

Media
  • handen.jpg